Ressurser

Anbefalte Norske Økonomiblogger

Her finner du våre anbefalte norske økonomiblogger. Kjennetegn ved nevnte blogger er særegenhet, stor og kompetansetung artikkelbase eller spennende artikkelserier.

Finansnerden

En blogg hvor man får innblikk i reisen til økonomisk frihet til en økonomi-entusiast. Fylt med beskrivende skildringer om investeringer og vanvittig spennende å følge med på utviklingen av porteføljen.
Les mer her

Pengeblogg

En av økonomibloggene som har eksistert lengst i Norge. Her får man ekstremt mange matnyttige innlegg i form av gode tips og råd for å leve økonomisk. Trekker frem følgende artikkelserier som spesielt anbefalt: Tidsstyringsskolen og Økonomisk Uavhengighet.
Les mer her

Formuebygging

Formuebygging var i likhet til Pengeblogg, en av de tidlige økonomibloggene i Norge. Her får du servert gode artikler om personlig økonomi og potensielle investeringsmuligheter.
Les mer her

Pengesnakk

Pengesnakk er en økonomiblogg med fokus rundt sparetips og økonomisk livsstil. Med et personlig preg gir bloggen nærhet til leseren som gjør bloggen svært troverdig.
Les mer her

Aksjebloggen

En av mange hobby-økonomer på denne listen, med et stort artikkelfokus mot aksjer og investeringer. Med en av de største artikkelbasene på denne listen, er det stort potensiale til å slå seg løs.
Les mer her

Nordnetbloggen

Økonomiblogg fra anerkjente Nordnet. Her finner du gode artikler, podcaster og videoserier fra Norges mest kjente økonomer.
Les mer her

Aksjefokus

Nettsted sterkt rettet mot aksjer og finansverden. Fylt med gode artikler som inneholder analysemetoder og investeringsmuligheter.
Les mer her

Eivind Berg

Særdeles gjennomført blogg med intuitiv layout som gjør det enkelt å finne frem til det man leter etter. Spennende epostbaserte kurs som gir nyttig kunnskap i hverdagen.
Les mer her

Frihetsfondet

Økonomiblogg som omhandler tema innen sparing og investeringer. Med et filosofisk og krydret språk gjør Frihetsfondet det spennende og lærerikt å lese bloggen.
Les mer her

Investorkilden

Nettsted rettet mot aksjemarkeder og finansverden, med både økonomiske nyheter og personlige tanker. Sammenlikninger og analyser gir deg et godt innblikk i bransjer og sektorer innenfor økonomien i Norge.
Les mer her

Erlings Investordagbok

Spennende personlig blogg som følger reisen for å lære mer om finansverden gjennom analyse av aksjer og refleksjoner rundt aksjemarkedet.
Les mer her