Om

Økonomibloggen.com er en nyoppstartet nettsted innen økonomi. Nettstedet har som mål å hjelpe deg forstå komplekse finansielle konsepter, forbedre investeringsferdigheter, og å lære deg å håndtere penger i det hverdagslige livet. Konseptet bak bloggen er å produsere spennende artikler med et lettlest språk slik at det blir lettere og mer givende for Ola Nordmann å lære mer om økonomi.

Vår Visjon

Økonomi og økonomiske begrep omgir en stadig i livet og det er avgjørende å forstå disse for å ta gode beslutninger. Med et hav av økonomi-nettsteder, artikkelserier, podcaster og nyhetskilder med et ekstremt faglig og tungt språk, vil Økonomibloggen forsøke å utfordre de etablerte rammene. Bloggen har som mål å åpne opp for den gjennomsnittlige nordmannen til å lese økonomirelaterte artikler for å enten lære økonomiske begrep eller få oversikt over økonomiske prosesser. Innholdet vil bestå av lettleste artikler innen finans, sparing, investeringer og innovasjon.

Annonseringer

Det å drifte et nettsted innebærer en del utgifter og for å levere en best mulig opplevelse til leserne er vi nødt til å finansiere dette. Finansieringen gjøres ved annonseringer og sponsede midler. Vi understreker at annonser er nøye selektert ut i fra relevans, aktualitet og hvordan annonsen står i tråd med vår visjon. Dersom du har tips til aktuelle samarbeidspartnere, gjerne ta kontakt.