I dag er dagen!

Nå er Økonomibloggen.com oppe å kjører for full maskin. Det har vært en lang prosess med forberedelser og planlegging for å få prosjektet fra idéen og drømmen til det den har blitt i dag. Et nytt kapittel som bare venter på å få utfolde seg og ikke minst en spennende vei framfor seg.

Hva er Økonomibloggen.com

Økonomibloggen.com kommer til i første omgang å ta for seg et bredt felt innenfor økonomi, spesifisert innen finans, sparing og personlig økonomi. Økonomibloggen.com ønsker å inspirere og samtidig spre kunnskap om økonomi i størst mulig grad. Når det er skrevet, vil denne bloggen på ingen måte konstatere egenprodusert fakta. Denne bloggen vil i størst grad bli skrevet av en over gjennomsnittet interessert person innen økonomi og finansens arenaer. Idéen er å samle informasjon fra ulike kilder til en felles og bred platform, med innslag av personlige meninger og analyser fra grunnleggeren av bloggen og eksterne aktører.

Hvem står bak nettstedet

Grunnleggeren av Økonomibloggen.com er på ingen måte ekspert innenfor faget økonomi, men til gjengjeld svært interessert og engasjert. Stor interesse for økonomi og for læring og kompetanseheving er selve fundamentet for både grunnleggeren og bloggen. Jeg som grunnlegger har den oppfatningen om at interesse og engasjement er de viktigste faktorene for læring og opplysning. Den tankegangen i kombinasjon med viktigheten av ferdigheter innen økonomi i livet ellers, utgjør intensjonen bak dette prosjektet. Av utdanning har jeg (grunnlegger) fra pedagogikk og ledelse, samt pågående utdanning innen sivilingeniør og samfunnsøkonomi.

Veien videre

Økonomibloggen.com vil produsere artikler innenfor finans, sparing og personlig økonomi til den hensikt å gjøre innhold mer forståelig og mer utbredt. «Alltid nye ting å lære» og «Se muligheter» er slagord som er kraftig innbrent i forfatteren av bloggen, og vil naturlig nok prege bloggens innhold.