Årets Spareblogg 2018

For omtrent to måneder siden mottok vi en hyggelig melding fra sparpedia.dk. Økonomibloggen var blitt nominert til Årets Spareblogg 2018. Når avstemningen ble avsluttet 10. november, var resultatet klart. Økonomibloggen var vinner av Saving Blogs Award 2018.

Saving Blogs Award 2018

For omtrent to måneder siden mottok vi en hyggelig melding fra sparpedia.dk. Økonomibloggen var blitt nominert til Saving Blogs Award 2018. En kåring hvor de beste skandinaviske økonomibloggene som fokuserer på sparing er representert. Ved siden av blogger som har eksistert i tiår, var det stort å bli nominert til denne konkurransen. Med umiddelbar positiv respons på avstemningen gjorde dette oss engasjert. Etter kort tid innså vi at vi hadde potensiale til å kjempe i toppen. Dog det å stikke av med tittelen Årets Spareblogg, var langt over vår ambisjon. Når avstemningen ble avsluttet 10. november, var resultatet klart. Økonomibloggen var vinner av Saving Blogs Award 2018.

En milepæl

Dette er en milepæl for oss bak Økonomibloggen. Dette gir oss giv til å fortsette å produsere lettleste artikler angående sparing, investeringer og finans. Etter så kort tid som bloggen har vært oppe, har vi fått enorm oppslutning. Det viser at det å gi økonomirelatert kunnskap på en lettlest måte, er det et stort marked for. Denne milepælen har gitt oss ekstra krefter til å tenke nytt og utvikle bloggen til det bedre. I tiden fremover vil det komme bedre innlegg, nye måter å formidle kunnskap og mer engasjerende innhold. Vi vil benytte anledningen til å takke alle som har stemt på oss i denne konkurransen og ønske alle nye velkomne til bloggen!

Ta gjerne kontakt

For å utvikle bloggen mest mulig motiverer vi våre lesere til å komme med tilbakemeldinger, anbefalinger og råd om fremtiden. Har du tanker om hvordan bloggen kan utvikles? Fagområder som bør diskuteres? Konkrete emner som bør bli tatt opp? Eller har du evner og lyst til å gjøre Økonomibloggen til den mest anerkjente bloggen i Norge? Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat!